Som experts a crear i optimitzar estratègies per a serveis de publicitat de pagament per interacció, en les principals plataformes socials i de cerca, adoptant un enfocament professional per a assegurar el millor retorn de la seva inversió. El posicionament SEM (Search Engine Màrqueting) és el mètode de posicionament pagat, utilitzada per a arribar de manera més ràpida, als usuaris que són clients potencials.

Atreu més clients i obtingues els millors resultats per a la teva empresa

Per a aconseguir els millors resultats, és necessari enfocar-se a l'experiència de l'usuari. La resposta és configurar les campanyes de marketintg digital amb anuncis dinàmics, que s'adaptin a l'experiència de l'usuari. Això és possible amb els nous productes de publicitat digital, administrats per un equip multidisciplinari de professionals certificats.

 

Com treure avantatge dels avanços en publicitat en línia?

Per a aconseguir l'èxit, és imprescindible conèixer i respectar l'experiència dels usuaris, en tots els dispositius. Els dispositius mòbils són ara els més populars; això implica que ha canviat completament la forma en l'es mostren els anuncis.

La fórmula per a generar bons resultats, consisteix a seguir el comportament de l'usuari, des que veu l'anunci, fins que es converteixi en el nostre client i promotor.

Com connectar-se amb els usuaris?

El remarketing és una manera de connectar-se amb les persones que van interactuar anteriorment amb el seu lloc web o aplicació.

Posicionem els anuncis estratègicament perquè, qui ja han mostrat interès amb el teu negoci, continuïn coneixent la marca, quan naveguen per internet, i així, acabar de convèncer-los perquè comprin.

Les campanyes remarketing dinàmic, exploten l'aprenentatge automàtic de la tecnologia IA de Google per a determinar l'usuari objectiu i mostrarà l'anunci que millor resultat donarà, segons les dades de l'usuari.

L'anuncis patrocinats en cercadors i les publicacions promocionades en xarxes socials, es creen en diferents plataformes. Combinar aquests recursos, amb reportis estadístics, que mostren l'embut multicanal de conversió, augmenta el coneixement d'usuaris compradors, i accelera les interaccions dels clients potencials amb la teva marca, la qual cosa impulsarà les conversions més ràpid, conduint-los eficaçment a través de l'embut de compra.

 

Per què triar-nos?

newWweb és una empresa certificada per Google, per la qual cosa tens les confiança que comptem amb l'experiència per a administrar la teva publicitat, per a millorar constantment els resultats, i ens mantenim actualitzats amb la informació sobre recursos més recents.

Les habilitats d'un expert certificat li donarà el retorn de la inversió més convenient.

És sobre la base de la constància a aplicar les millors pràctiques, la qual cosa garanteixen resultats, optimitzant les campanyes sobre la base de l'estratègies i analitzant les estadístiques. La nostra filosofia és convertir-nos en socis de negoci, de cadascun dels nostres clients. Per a tenir clients satisfets per molt de temps, hem de crear una aliança estratègica, on la negociació se centra en el benefici mutu.