La millor manera per a potencializar l'abast d'una campanya, és el anàlisi basada en dades detallades i informació estadística , atès que a partir d'ells s'aconsegueix la millora constant i s'assegura l'assoliment d'objectius.

Estem convençuts que l'accés a les dades estadístiques és la clau per aconseguir que el que vostè inverteix, origina els resultats que justifiqui cada cèntim invertit.

newWweb és una empresa certificada per Google, el que assegura resultats comprovables en el menor temps possible. Aquesta característica és àmpliament valorada pels nostres clients, ja que es senten tranquils a l'saber que tenim cura de tots i cadascun dels aspectes de la seva campanya de Màrqueting Digital.

 

Pren decisions més encertades

A causa de la necessitat de generar estratègies que integrin diversos recursos com són anuncis patrocinats de PPC, posicionament natural a cercadors i xarxes socials, augmenta la necessitat d'un seguiment precís i anàlisi de dades en solucions avançades que s'adaptin a les necessitats de l'empresa. Els nostres clients coneixen com la seva inversió genera guanys:
  • Els teus anuncis pagats si porten trànsit de qualitat?
  • És més el que aconsegueixes per cerques orgàniques que en xarxes socials?
  • Quines són les pàgines (o contingut) que més visites tenen?
  • Com és el comportament dels visitants en el teu lloc?
  • Quina és la ruta de navegació d'aquests canals més rendible?

Normalment treballem amb Analytics , però també estem familiaritzats amb altres plataformes que poden integrar-se.

Quanta més informació rebem, millors decisions prendrem
 

Llest per a començar?

Ningú coneix millor el seu negoci que un mateix, nosaltres sabem molt bé això, per la qual cosa la primer tasca per a definir un pla d'acció és, una reunió per a l'enteniment del projecte i una comunicació fluida.

Sol·licita una proposta exclusiva per al teu projecte, ens reunim 15 minuts per a conèixer les teves expectatives i t'enviem al teu correu una estratègia personalitzada:

Agenda una reunió