Som un equip de treball conformat per professionals especialitzats en màrqueting digital y certificats per Google.

Combinem l'experiència en tecnologia i la innovació creativa per crear estratègies intel·ligents i creatives, de campanyes dirigides a posicionar projectes a internet, i que aconsegueixen resultats que superen les expectatives dels nostres clients.

Ens apassiona fer el millor treball possible i portar la nova tecnologia al límit.

La seva empresa pot beneficiar-se dels nostres diversos serveis de màrqueting digital que ja donen resultats a clients d’Europa i Llatinoamèrica. Això gracies a que som una agència ambiciosa amb membres de diferents nacionalitats i que ens em fixat grans objectius sabent-nos capaços de fer una diferència notable en els resultats dels nostres clients.

Estem dedicats a ser els millors en el que fem

Si està buscant treballar amb una agència que ofereix resultats ara, amb una visió clara del futur, posi's en contacte. Ens encantarà treballar al costat de vostè.

 

L'empresa

Una empresa que brinda serveis professionals en T.I. especialitzats en màrqueting digital i certificats per Google

El nostre compromís és treballar colze a colze amb vosaltres, per adaptar-se al nou comportament dels consumidors. Amb aquest objectiu, proposem estratègies, eines i noves tecnologies per el disseny i implementació del Màrqueting Digital. D’aquesta manera es pot augmentar les vendes de la seva empresa, així com optimitzar la gestió dels seus negocis, amb el desenvolupament de plataformes web i aplicacions mòbils personalitzades.

La nostra Filosofia

El terme intel·ligència prové del llatí, "inteligere", una paraula composta per: intus ("entre") i legere ("triar") això significa que la intel·ligència possibilita la selecció de les alternatives més convenients per la resolució d'un problema.

Fent mèrit a l'origen del seu nom "Inteligencia en Tecnología y Servicios, S.C." té com filosofia entendre les necessitats de cada projecte per proposar el servei més eficient, amb l'objectiu de guanyar/guanyar, conservant als clients satisfets amb els resultats, per molt de temps.

La nostra MISSIÓ

Conduir als nostres clients a explotar les noves tecnologies amb el propòsit que els seus negocis creixin, optimitzant la seva comunicació interna i externa, entenent les seves necessitats per adequar-nos a les seves expectatives.

La nostra VISIÓ

Consolidar-nos com una empresa líder en serveis WEB i Màrqueting Digital a través de la confiança, innovació, i adaptació constant, per aconseguir la total satisfacció i creixement dels nostres clients.

 

Com ho fem?

La comunicació fluída i efectiva és molt important per a assegurar l'èxit del projecte. Ho farem junts, tenim diversos mitjans de contacte :)

Ens assegurem que la seva estratègia digital tingui un impacte directe en el resultat final del seu negoci

Cooperem estretament amb els nostres clients, per tant els nostres processos es basen en metodologies àgils, donant-nos suport principalment en la qualitat dels resultats i amb proves habituals per concloure ràpidament; complint les expectatives de l'usuari cuidant del disseny, desenvolupament, implementació i màrqueting.