Som un equip de professionals especialitzats en màrqueting digital que combina l'experiència en tecnologia i la innovació creativa per a crear les millors estratègies per a campanyes de màrqueting digital, intel·ligents i creatives que generen resultats que superen les expectatives dels nostres clients.

Ens apassiona fer el millor treball possible i portar la nova tecnologia al límit.

La seva empresa pot beneficiar-se dels nostres diversos serveis de màrqueting digital que ja van donar resultats a clients a Europa i Llatinoamèrica ja que som una agència ambiciosa amb membres de diferents nacionalitats i que es van fixar grans objectius sabent-se capaços de fer una diferència notable en els resultats dels nostres clients.

Això significa que estem dedicats a ser els millors en el que fem i a ajudar-ho a fer el mateix. Si està buscant treballar amb una agència que ofereix resultats ara, amb una visió clara del futur, posi's en contacte. Ens encantarà treballar al costat de vostè.

 

L'empresa

Una empresa que brinda serveis professionals en T.I. especialitzats en màrqueting digital i certificats per Google

El nostre compromís és fer costat a les empreses a adaptar-se al nou comportament dels consumidors, amb aquest objectiu, proposem estratègies, eines i noves tecnologies per al disseny i implementació del Màrqueting Digital per a augmentar les vendes de la seva empresa, així com el desenvolupament de plataformes web i aplicacions mòbils per a optimitzar la gestió dels seus negocis.

La nostra Filosofia

El terme intel·ligència prové del llatí, inteligere, una paraula composta per: intus ("entre") i legere ("triar") això significa que la intel·ligència possibilita la selecció de les alternatives més convenients per a la resolució d'un problema.

Fent mèrit a l'origen del seu nom "Inteligencia en Tecnología y servicios, S.C." té com a filosofia entendre les necessitats de cada projecte per a proposar el servei més eficient, amb l'objectiu de guanyar/guanyar, conservant als clients per molt de temps satisfets amb els resultats.

La nostra MISSIÓ

Conduir als nostres clients a explotar les noves tecnologies amb el propòsit que els seus negocis creixin optimitzant la seva comunicació interna i externa, entenent les seves necessitats per a adequar-nos a les seves expectatives.

La nostra VISIÓ

Consolidar-nos com una empresa líder en serveis WEB i Màrqueting Digital a través de la confiança, innovació, i adaptació per a aconseguir la total satisfacció i creixement dels nostres clients.

 

Contacta'ns

La comunicació fluída en efectiva és molt important per a assegurar l'èxit del projecte, fem-lo junts, tenim diversos mitjans de contacte :)

Ens assegurem que la seva estratègia digital tingui un impacte directe en el resultat final del seu negoci

Cooperem estretament amb els nostres clients pel que els nostres processos es basen en metodologies àgils donant-nos suport principalment en la qualitat dels resultats i amb assajos habituals per a concloure ràpidament complint les expectatives de l'usuari cuidant del disseny, desenvolupament, implementació i màrqueting.