En el món actual, l'èxit d'una empresa depèn en gran manera de la seva presència en Internet. Una web ben posicionada i que resolgui les necessitats dels clients potencials és essencial per a atreure nous clients i augmentar les vendes.

A newWweb, ens especialitzem en l'optimització de plataformes web per a augmentar la competitivitat del teu negoci. Sabem que els empresaris estan enfocats a fer créixer el seu negoci, la qual cosa a vegades pot significar deixar a un costat l'actualització i millora del seu lloc web. Per això, el nostre objectiu és millorar la imatge del teu negoci en internet, perquè reflecteixi el teu creixement real i millori la captació de *leads qualificats, afavorint l'adquisició del producte o servei.

Per a aconseguir això, ens enfoquem a millorar l'experiència de l'usuari (*UX *design), la qual cosa fa que sigui més fàcil i atractiu per als visitants interactuar amb el teu lloc web. A més, la nostra estratègia d'embut de venda omnicanal t'ajuda a controlar el procés de venda i fer un seguiment dels clients potencials en totes les etapes del procés de compra.

T'ajudem a optimitzar la competitivitat de la teva empresa, posicionant el teu web amb contingut que resolen les necessitats reals dels teus clients potencials.

En resum, a newWwebens comprometem a treballar en col·laboració amb tu per aconseguir un lloc web modern i eficient, que no només reflecteixi la imatge del teu negoci, sinó que també augmenti la rendibilitat de la teva empresa. El nostre equip d'experts en disseny i desenvolupament web està aquí per ajudar-te a portar el teu negoci al següent nivell en línia.

Contacta'ns avui per començar a treballar junts

 

Qui som?

Som un equip de professionals especialitzats en Drupal i Posicionament web que combina experiència, tecnologia, creativitat i innovació. Volem que el teu negoci creixi, perquè més que proveïdors, el nostre propòsit és ser socis de negocis de cadascun dels nostres clients, entenent que una relació sana és "Win To Win". Sempre orientades a millorar l'experiència de l'usuari, amb la meta de generar resultats que superen les expectatives dels nostres clients.

El teu projecte pot beneficiar-se dels nostres diversos serveis que ja van donar resultats a clients a Europa i Llatinoamèrica. Som una agència amb membres de diferents nacionalitats i que es van fixar grans objectius, sabent-se capaços de fer una diferència notable en els resultats de cadascun dels nostres clients.

Ens apassiona fer el millor treball possible i portar la nova tecnologia al límit.

Això significa que estem dedicats a ser els millors en el que fem i a ajudar-te a aconseguir els teus objectius. Estàs buscant treballar amb una agència que ofereix resultats ara, amb una visió clara del futur? Dona'ns l'oportunitat de sorprendre't sol·licita una reunió virtual. Ens encantarà treballar al costat de tu.

Agenda una reunió

L'empresa

Una empresa que brinda serveis professionals en T.I. especialitzats en DRUPAL i certificats per Google

El nostre compromís és fer costat a les organitzacions a adaptar-se al nou comportament dels consumidors, amb aquest objectiu, proposem estratègies, eines i noves tecnologies per al disseny i implementació del Màrqueting Digital per a augmentar les vendes de la seva empresa, així com el desenvolupament de plataformes web i aplicacions mòbils per a optimitzar la gestió dels seus negocis.

La nostra MISSIÓ

Conduir als nostres clients a explotar les noves tecnologies amb el propòsit que els seus negocis creixin optimitzant la seva comunicació interna i externa, entenent les seves necessitats per a adequar-nos a les seves expectatives.

La prioritat es entendre les necessitats de cada projecte per a proposar el servei més eficient, amb l'objectiu de guanyar/guanyar, conservant als clients per molt de temps satisfets amb els resultats.

La nostra VISIÓ

Consolidar-nos com una empresa líder en serveis WEB i Màrqueting Digital a través de la confiança, innovació, i adaptació per a aconseguir la total satisfacció i creixement dels nostres clients.

Els nostres VALORS

  • Lideratge
  • Honestedat
  • Compromís
  • Ètica
 

Contacta'ns

La comunicació fluída en efectiva és molt important per a assegurar l'èxit del projecte, fem-lo junts, tenim diversos mitjans de contacte :)

Ens assegurem que la seva estratègia digital tingui un impacte directe en el resultat final del seu negoci

Cooperem estretament amb els nostres clients pel que els nostres processos es basen en metodologies àgils donant-nos suport principalment en la qualitat dels resultats i amb assajos habituals per a concloure ràpidament complint les expectatives de l'usuari cuidant del disseny, desenvolupament, implementació i màrqueting.