Som professionals en T.I. especialitzats en el desenvolupament i optimització de plataformes web i aplicacions mòbils amb més de 10 anys. Hem conformat un equip fort de professionals competents, situats a Mèxic i Espanya, per posar les seves idees en acció.

Estàs interessat a augmentar la rendibilitat del teu projecte web?

Nosaltres et podem ajudar. El nostre equip de desenvolupadors està especialitzat en el desenvolupament de plataformes web que maximitzen la rendibilitat dels nostres clients. Si estàs interessat a saber-ne més, no dubtis a contactar-nos. Estarem encantats d'ajudar-te!

Cooperam estretament amb els nostres clients per la qual cosa els nostres processos es basen en metodologies àgils recolzant-nos principalment en la qualitat dels resultats i amb assajos habituals per concloure ràpidament complint les expectatives de l'usuari i cuidant el disseny UX.

Ens apassiona fer la millor feina possible i portar la nova tecnologia al límit.
 

Per què ens encanta Drupal?

Ens encanta Drupal perquè ens permet crear un lloc web exactament com l'imaginem. No importa si necessites un web senzill o un projecte institucional amb diverses àrees responsables de diferents activitats com ara esdeveniments, formacions, reserves d'espais, pagaments electrònics i seguiment d'expedients, Drupal pot gestionar-ho tot amb eficàcia i flexibilitat.

Una plataforma versàtil amb àmplies capacitats

Busques una plataforma web segura i eficient, però que a més augmenti la teva visibilitat en els motors de recerca? Nosaltres podem ajudar-te. Oferim un servei complet d'optimització SEO, auditories, estratègia, disseny UI/UX, desenvolupament, integració, migració i manteniment de Drupal.

Drupal és un sistema de gestió de continguts multipropòsit, modular, lliure i amb una àmplia capacitat de personalització. Et permet publicar arxius, imatges, articles, igual que crear i administrar tota mena de continguts com votacions, enquestes, fòrums, entre d'altres. La raó per la qual no és tan popular com WordPress, es deu al seu que Drupal està preparat per produir llocs web d'alt rendiment i càrrega ràpida, ja que permet una comunicació ultra ràpida amb el servidor. A més es tracta d'una plataforma flexible i fàcilment integrable amb altres solucions de negoci.

Descobreix per què som la millor opció per al teu projecte!
 
¿Cansat d'administrar el teu propi lloc web o blog a WorsPress? No tens temps per mantenir-lo actualitzat?

Vols que algú més es faci càrrec de tots els problemes tècnics perquè puguis concentrar-te en el teu negoci? WP Engine és la solució perfecta per a tu.

Utilitzem tecnologies reconegudes i confiables perquè el teu lloc web funcioni de manera òptima, i el nostre equip d'experts està disponible sempre i per Whatsapp per ajudar-te amb qualsevol problema que pugui sorgir, tant al teu lloc web com amb els teus correus. Amb nosaltres, pots estar segur que el teu lloc web estarà sempre funcionant a la velocitat del llamp.

Oferim un servei de qualitat que és reconegut pels nostres clients. Tenim un equip de professionals altament capacitats que estan disposats a donar el millor de si mateixos per satisfer les teves necessitats.

Estàs llest per portar el teu negoci al següent nivell?

El nostre objectiu és ser el teu soci de negocis i ens assegurem d'entendre les teves necessitats per ajudar-te a tenir èxit. Concèntra't en el teu negoci, no et preocupis pel disseny o el manteniment del teu lloc web. Amb la nostra experiència i compromís, podem ajudar-te a treure el màxim profit de WordPress perquè puguis assolir els teus objectius de negoci.