dt., 09/03/2021 - 20:30 By Admin
Telegram

En les últimes setmanes Telegram està competint fortament amb WhatsApp, aconseguint que un gran nombre d'usuaris s'estiguin unint a ella i és que no sols continua creixent i posicionant-se  com una de les app de missatgeria instantània més utilitzada, a més compta amb característiques summament atractives.

Una Plataforma que has de començar a tenir en compte

Quines són les seves característiques més atractives?

Telegram posseeix altres qualitats que ho converteixen en una plataforma interessant i cridanera per a diversos tipus d'usuaris, fins i tot poden arribar a beneficiar-se d'ella.

Des de disseny fins a privacitat, t'esmentem aquí el més atractiu amb el que compta aquesta plataforma:

  1. Privacitat: Si no vols que algú amb accés al teu mòbil entri al teu Telegram, pots bloquejar-lo amb un PIN o per empremta dactilar, també pots veure les dates i dispositius on s'accedeix al teu compte. D'igual maneas llista de subscriptors de cada usuari és visible només per al propietari del canal i els administradors. Els subscriptors no poden veure qui més s'ha subscrit ni tampoc poden veure quins comptes administren el canal.
  2. Blog personal: No sols podràs compartir publicacions de text pla, amb Telegraph (plataforma de micro blogs) podràs crear articles i compartir-los directament en Telegram.
  3. Personalització: Pots donar-li la grandària i disseny que tu desitgis a la lletra amb la qual escrius, ja sigui negretes, cursives, o mico escampa.
  4. Una sola notificació: Podràs enviar diverses fotos alhora, la qual cosa solament generés 1 sola notificació en el teu dispositiu, i a si mateix podràs veure totes les fotos no importa quantes siguin. 
  5. Reproductor de música: Pots enviar-te a tu mateix arxius MP3 amb les cançons que vulguis escoltar i quan ho facis et mostrés controls per a pausar i passar a la següent cançó, també pots reproduir-les bucle. 
  6. Navegador integrat: Telegram també té un navegador intern perquè puguis visitar qualsevol web sense sortir de l'app i entrar al navegador del teu mòbil.

 Com utilitzar Telegram per al teu negoci?

  1. Ús de canals: Són una eina per a difondre els teus missatges públics a grans audiències. Ofereixen una oportunitat única per a arribar a les persones directament, enviant una notificació als seus telèfons amb cada publicació. Els canals de Telegram poden tenir una quantitat il·limitada dels seus subscriptors, i només els administradors poden fer publicacions. És de gran importància si vols que el teu negoci tingui una relació estreta amb la seva audiència.
  2. Utilitza un nom d'usuari en comptes de número telefònic: La gent pot trobar-te o fins i tot buscar-te dins de l'app mitjançant un nom d'usuari, sense necessitat d'obtenir el teu número telefònic, és una altra de les maneres i formes en què pots cuidar la privacitat del teu negoci.
  3. Brinda atenció al client: Amb Telegram pots crear una base de dades dels teus prospectes i clients, per a saber qui t'escriu i quina és la freqüència en què ho fa, a si mateix brindes una atenció personalitzades, ràpida, eficaç, la qual pot ser molt valorada per les persones que els interessa contactar a la teva empresa.
  4. Crea Enquestes i Qüestionaris: Pots usar enquestes per a conèixer l'opinió pública, prendre decisions i ajudar la teva audiència a tenir contacte amb tu. Els qüestionaris serien útils per a fer les coses més divertides o per a afegir contingut de valor i aconseguir interaccions amb el teu mercat objectiu.
  5. Multiplataforma: Està disponible per a qualsevol mena d'ordinadors de sobre taula (Windows, Mac Us i Linux). En aquest sentit cap empresa pot permetre's que els seus canals de comunicació amb el client tinguin obstacles de compatibilitat o limitacions tècniques en determinades plataformes.
  6. Envia arxius grans en alta resolució: Pots enviar qualsevol tipus d'imatges sense compressió en alta resolució, la qual cosa és molt útil per a continguts com a infografies; és útil perquè les empreses comparteixin contingut de valor amb la seva audiència.


Com a especialistes en màrqueting digital reconeixem que Telegram va a un pas endavant, ja que compta amb característiques interessants que el teu negoci pot aprofitar per a augmentar visibilitat reconeixement i connexió amb els teus usuaris.

Aquestes característiques pots adaptar-les al teu negoci sense problema i de manera senzilla

Sens dubte nosaltres t'ajudarem a posicionar el teu negoci o empresa de la millor manera amb resultats favorables de la manera més senzilla i tot amb un sol clik en Telegram.