dj., 19/03/2020 - 23:15 By Admin
Videoconferencia

El COVID-19 ha sacsejat la societat a nivells insospitats, però, aquesta contingència és el moment perfecte per experimentar el home office , els webinar , i deixar de banda els límits .

Per això compartim amb tu les principals eines per a videoconferències:

Aquesta plataforma admet fins a 25 persones, permetent utilitzar-la sense haver de pagar un pes, a més està disponible a la web i com a aplicació mòbil, és la més recomanable per ser la més pràctica actualment.
Proporciona videoconferències optimitzades de qualitat empresarial tant per a l'escriptori com per a dispositius mòbils i suporta fins a 1000 usuaris connectats, actualment està cobrant popularitat ja que el registre és gratuït i per iniciar una reunió només s'ha de seleccionar "ser amfitrió". Resulta ideal per a petites, mitjanes i grans corporacions.
l'oferta en videoconferències de Google, suporta a 10 usuaris connectats en la seva manera clàssic i fins a 25 en la seva versió Work. Requereix un compte gmail per usar-lo.
Dóna suport fins per a 1500 usuaris, està disponible per a tots els dispositius i la seva qualitat es considera molt alta, però, és una aplicació de pagament.
És una aplicació que permet l'accés de fins a 25 persones i la seva qualitat és bastant bona, però, és exclusiva per a dispositius Apple.
La característica més cridanera d'aquesta aplicació és que permet iniciar una trucada de vídeo i convertir-la en videoconferència. Viber és fantàstica per als equips dinàmics on la creativitat està a el dia.
L'aplicació més utilitzada en missatgeria instantània admet videoconferències amb un límit de quatre persones, només cal iniciar una trucada de vídeo i afegir participants. Per equips petits, és l'opció més recomanable.

Però aquestes no són les úniques opcions: Duo, ooVoo, Tango, Fringe, texans, WiZiQ i WeCHat, també es posicionen com a opcions viables. El millor de tot, és que aquestes i les aplicacions anteriors són molt fàcils d'instal·lar i utilitzar, llavors, t'atreveixes?