dt., 28/07/2020 - 18:06 By newWweb
LMS,e-learning,

Prendre la decisiò de qué LMS ès el més apropiat per al teu negoci o projecte, ès tasca fácil si saps els elements clau a avaluar:

DEFINIX A QUI VA DIRIGIT

Bè, el primer que cal tenir en compte ès definir la teva audiència i el que demandarà del teu LMS, nosaltres et segmentem 3 audiències principals:

  • Els teus alumnes: A ells els agradarà tenir tot ben desglossat i fàcil de manehar; necessites una plataforma digerible i que compti amb les fonts d'informació necessàries.
  • Els teus empleats: Ells necessiten eines didàctiques per a la planificació dels seus cursos, informes d'avaluació d'acomplimentper monitorizar l'avanç dels usuaris en el curs.
  • Els teus Clients: Requereixen la possibiliat de tenir un demo de la teva plataforma, així com garantir-seguretat en transacció i ús.

IDENTIFICA LES CARACTERÍSTIQUES QUE HA DE TENIR

Després d'haver determinat la teva audiència, podràs identificar els elements i eines que necessites en la teva plataforma i crear una dualitat entre comptar amb les eines que NECESSITES i amb les que només T'AGRADARIA TENIR.

Algunes característiques convenients a tenir en compte són:

  • Fàcil d'usar perquè els alumnes i administradors sàpiguen navegar-hi intuitivamnet.
  • Informes que facin un seguiment eficient en el progrés que porta l'alimne de el curs.
  • LMS compatible amb els cursos SCORM I Xapi.

Cal tenir en compte que si el teu LMS no és compatible amb ells seria una plataforma molt bàsica.

INVESTIGA

Aquest és un pas substancial en el procés de selecció i compra.

Una vegada que determinaste la teva audiència, així com les eines que ha de tenir la teva plataforma, investiga tots els LMS compatibles a las teves necessitats i al teu pressupost.

Fes una llisita d'aquells prospectes en els que estiguid interessat i busca més informació sobre cada un dels proveïdors de plataformesla seva reputació i sobretot el seguimient post venda, assegurant-te que hi hagi algú recolzant-te a tu i al teu equip en qualsevol hora del dia si resultarà algun problema tècnic. 

DESCARTA I TRIA

Ja finalment, descarta aquells LMS que definitivament no concordin amb les teves necessitats i selecciona el que més et convingui.

La forma en què pots esbrinar si et convé o no, segurament t'agradarà, ja que és sollicitar un període de prova o demo; sabem que moltes de las plataformes tenen aquesta opció desponible, ja que els ajuda a donar un tast del que el seu servei pot oferir. A tu et ajudarà a presenciar l'efectivitat que proporciona al teu projecte.

Si encara no arribes a una decisió pots tornar a investigar al proveïdors, avaluar les teves necessitats, o bé, conultar-ho amb el teu equip de traball; d'aquesta manera la decisió serà integral i inclusiva.

Recorda que triar el LMS adequat per a la teva empresa o negoci és d'allò més important pel fet que aquest determina l'éxit de la teva estratègia d'aprenentatge.

Et garantim que, si segueixes aquests passos, podràs arribar a l'LMS ideal per a tu i aconseguiràs donar un servei complet i coherent al teu filosofia empresarial

Si t'interessa aprofundir en les funcions i característiques que un LMS ofereix veu:

El nostre LMS