dj., 21/11/2019 - 09:10 By Admin
Dominios

Sabem que poden existir tot tipus de dubtes a l'hora de decidir quin serà el domini que adreci a la teva pàgina web, per això aquí podràs aclarir algunes dels teus dubtes sobre Què són les extensions de domini?, Quin et convé per a tenir millor posicionament? i Puc utilitzar més d'una extensió de domini per a la meva marca o empresa?.

Què són les extensions de domini?

Les extensions de dominis són la part final del nom d'un domini i revelen la naturalesa del lloc.

Alguns dels quals indiquen el contingut del lloc web són:
•.com per a ús comercial
•.org per a associacions sense finalitats de lucre
•.edu per a institucions acadèmiques
•.net per a serveis d'Internet
•.info per a llocs web informatius
•.biz per a negocis


Algunes extensions d'Internet usada i reservada per a un país o territori dependent són:
•.mx per a Mèxic
•.és per a Espanya
•.ar per a l'Argentina
•.tv per a Tuvalu. És molt popular (i per tant valuós) ja que coincideix al significat de la paraula "televisió".


S'ha de triar l'extensió de domini que més et convingui.

Tu pots verificar la disponibilitat del nom de la teva empresa en les diferents extensions amb nosaltres i iniciar el tràmit de registre aquí

Quina extensió de domini et convé per a tenir millor posicionament natural?

Primer de tot, cal tenir en compte que pocs usuaris utilitzen google.com per a realitzar les seves cerques, per la qual cosa (google.es per a Espanya, google.com.ar per a l'Argentina, google.com.mx per a Mèxic, etc.)
Dades a considerar:

  • Els dominis funcionen millor si la seva extensió és local, és a dir "de cada país"
  • Les pàgines rellevants locals rankean molt alt per a les seves cerques locals, fins i tot encara que la seva PageRank sigui molt baix.

Per aquests motius si un dels objectius principals del projecte web és tenir bon posicionament natural, el suggeriment és que ocupis una extensió de domini local.

Puc utilitzar més d'una extensió de domini per a la meva marca o empresa?

Quan es registra el nom d'una persona o el d'un negoci, producte o servei ningú més podrà registrar el mateix nom amb les terminacions que l'identifiquen i d'aquesta forma protegirà el seu nom en Internet.
En el cas que decideixis registrar més d'una extensió per a un mateix lloc web, assegura't de redirigir tots els dominis al qual conté la informació perquè els internautes sempre accedeixin al contingut i no es trobin l'error de "Servidor no oposat" en el seu navegador.

El suggeriment és que ocupis una extensió de domini local

Ja que acabem de parlar sobre les extensions de domini, és important tocar un altre tema que molta gent desconeix, i és el canvi de hosting. Molts pensen que en canviar-ho perdran el seu domini i hauran de registrar un altre, la qual cosa causa una perduda lamentable de posicionament, però, En realitat és necessari?

Puc canviar de servidor de Hosting sense perdre el meu domini?

Per descomptat que sí!

Els registres de dominis estan administrats per organitzacions que administren la relació que existeix entre el teu domini i el webhosting, que és el servidor on es troba la teva pàgina web i/o servidor de correu.
En cas que et decideixis per un altre proveïdor de servidor de hosting, tens 2 opcions:

  • Mantenir el teu domini amb el mateix proveïdor i canviar els DNS per a vincular-lo amb el nou hosting.
  • Transferència del teu domini amb el teu nou proveïdor de web hosting.

Existeixen diferents requisits segons es tracti d'una persona física, una empresa, un organisme oficial o associació no governamental.

A vegades els proveïdors de hosting ofereixen els seus serveis en forma remota i no li responen als seus clients amb la deguda atenció, però els clients continuen renovant els seus serveis perquè no saben com canviar de proveïdor i temen perdre el registre del seu domini.