Amb nostre Data Center el contingut del teu lloc web es pot replicar i emmagatzemar en caixet a través de diverses ubicacions en els 5 continents, per tant tu i els teus visitants no estan limitats a 1 sola ubicació, això millora notablement la velocitat del teu lloc web així com el SEU.

Deixa el teu lloc web a les nostres mans expertes i gaudiràs de baixa latència i altes velocitats en les ubicacions de tot el món!

 

Dominis

El nom de domini ha d'estar estratègicament pensat perquè els teus clients ho recordin fàcilment i sigui òptim per a posicionar en els cercadors.

Ja sigui que necessitis un domini comercial o un domini reservat, nosaltres t'ajudarem a trobar el nom més adequat, sempre buscant les disponibilitats i tenint en compte els teus objectius, així com les teves necessitats.

El procés de registre de domini reservat és més llarg que el del domini comercial, però tu no et preocuparàs per res d'això, ja que nosaltres duem a terme tot el procés.

En la contractació d'algun dels nostres plans de hosting, nosaltres tramitem sense cost addicional el registre d'un domini reservat o comercial

 

Webhosting

Comptar amb un webhosting ideal és de summa importància, perquè d'això dependrà el bon acompliment i disponibilitat del teu lloc web i correus electrònics corporatius.

Nosaltres, com a experts en el tema t'assessorarem perquè puguis triar entre els nostres tres tipus de webhosting, el que més s'adapti a les necessitats del teu projecte.

  1. Hosting Compartit: Adequat per a petits negocis
  2. Servidor VPS: Recomanat per a un e-commerce
  3. Servidor Dedicat: Exclusiu per als qui utilitzen una gran quantitat de recursos o requereixen un major control i estabilitat.

En contractar qualsevol dels nostres plans de hosting, t'assignarem un executiu tècnic que monitorarà el servidor, es familiaritzarà amb les teves necessitats i atendrà tots els teus dubtes.

Webhosting ultraràpid, basat en emmagatzematge SSD en el núvol i il·limitat. Domini gratis, SSL i migració gratis, suport PHP i ASP.NET. Entre alguns dels serveis i característiques que els nostres servidors t'ofereixen podràs trobar:

  • Bases de dades MySQL
  • Correus electrònics personalitzats
  • 1,000 Mbps Port de xarxa VPS
  • CPU amb 7.2GHz de velocitat de processament o més.
  • Encriptació amb SSL gratis i il·limitats per a tota la vida