Desenvolupem i millorem tu botiga en línia, també dita Comerç Electrònic, E-Commerce o botiga virtual perquè tu negoci o empresa es diversifiqui i vaig arribar a major quantitat d'usuaris.

Avui dia existeixen més botigues virtuals que clatell abans, aconseguir que la teva pàgina es destaqui de la resta pot ser un veritable repte. Nosaltres ho fem possible!

Les nostres botigues en línia et garanteixen la màxima quantitat de vendes, amb els millors resultats

 

Obtindràs un disseny i estructura fets per a millorar l'experiència d'usuari (Disseny UX), així els teus clients i leads sempre trobaran el que estiguin buscant i donaran clic en el carret de compres.

Entre altres característiques de la teva botiga virtual, trobaràs:

  • Dissenys que s'adapten en tots els dispositius.
  • Animacions i efectes compatibles amb telèfons intel·ligents.
  • Secció de contingut dinàmic
  • Gestió de productes, estoc, enviaments i pagaments en línia
  • Aplicació de tècniques SEU

Apliquem les tècniques SEU per a implementar estratègies de posicionament i optimització, d'aquesta manera la teva botiga virtual estarà ben posicionada en els cercadors; amb això assegurarem que arribin més clients potencials, augmentant els resultats constantment.

 

Gràcies a un ambient de confiança i seguretat aconseguim que els teus clients se sentin recolzats al moment de fer les seves compres.

Perquè la teva botiga en línia compti amb major presència i ofereixi un servei integral, tindràs amb nosaltres la possibilitat de crear una aplicació mòbil amb la qual els usuaris puguin accedir a la mateixa informació des de qualsevol plataforma.