Expandeix els resultats del teu negoci posicionant de manera natural en els cercadors. Treballem dur optimitzant els llocs web per a obtenir els màxims resultats.

El nostre enfocament està a oferir resultats tangibles a llarg termini, per a aconseguir-lo ha d'alinear-se amb la teva estratègia comercial, i és per això que invertim el nostre temps a comprendre el teu negoci primer de tot.

Treballem amb clients a l'Argentina, Catalunya, Mèxic i més enllà per a proporcionar serveis de màrqueting digital que tinguin un impacte positiu en els seus resultats. Negocis de tota mena creixen amb nosaltres, des d'un comerç electrònic fins a agències de viatges, hotels i serveis empresarials i personals.

 

Com el SEO fa créixer el teu negoci?

L'aplicació de Tècniques SEO té l'objectiu de posicionar el teu lloc web naturalment en els cercadors com Google, Bing i Yahoo, per a generar major percentatge de contactes per visites.

El SEO és una estratègia que evoluciona constantment, motiu pel qual ens mantenim actualitzats per a fer front a l'arribada de noves característiques a fi d'oferir solucions efectives per a qualsevol empresa o negoci, sense importar el seu gir, grandària ni temps en el mercat local o internacional.

El nostre equip està format per experts en SEO i màrqueting de continguts, la qual cosa ens dóna veritable avantatge a l'hora de promocionar el teu lloc web en els cercadors.

El nostre procés està dissenyat per a potenciar la seva marca i impulsar el teu negoci amb les eines de màrqueting necessàries per a tenir èxit.

 

Com funciona SEO?

Les tècniques SEO augmenten el trànsit natural al teu web, Els nostres especialistes poden fer que les paraules clau per al teu negoci es classifiquin i indexin més ràpid en Google, Bing i la resta de motors de cerca.

El contingut és un dels factors més importants en SEO. Oferim contingut rellevant ben escrit i creem articles amb enllaços interns, la qual cosa ajuda a Google a indexar el seu lloc.

Per a complir amb les millors pràctiques de SEO, auditem l'estructura actual del teu lloc web per a identificar àrees de millora, corregint els metatags que són les etiquetes d'encapçalat en el codi per a optimitzar amb èxit el seu lloc web.