dt., 15/10/2019 - 06:14 By Admin
.gob.mx/.edu.mx

Els dominis reservats o tancats són exclusius per a institucions educatives o governamentals de Mèxic. La importància de comptar amb un domini reservat, és brindar un mitjà de comunicació fiable, com són les adreces de correus institucionals, que donen la seguretat que l'interlocutor té l'autoritat de donar el servei.

Les institucions que sol·liciten aquest tipus de dominis han de complir amb una sèrie de requisits que comprovin la seva naturalesa.

Els dominis .gob.mx per a les governamentals. Qui poden registrar-ho?

Els dominis .edu.mx són per a institucions educatives. Qui poden registrar-ho?

Quan un usuari es troba enfront d'un domini .edu.mx té la garantia d'estar en contacte amb una institució de validesa oficial, el mateix passa quan es té contacte amb un domini .gob.mx, aquest avala que s'està enfront d'una institució governamental dins dels límits de Mèxic.

Qui pot registrar Dominis .gob.mx?

Com anteriorment ho esmentem, aquest domini està reservat exclusivament per a entitats governamentals mexicanes com:

  • Govern federal, estatal i municipal.
  • Secretaries públiques.
  • Programes governamentals.
  • Organismes centralitzats, descentralitzats, desconcentrats, autònoms.
  • Organismes paraestatals de l'administració pública del govern mexicà.
  • Empreses Estatals i paraestatals del Govern Mexicà.
  • Ambaixades de Mèxic.
  • Fideïcomisos de caràcter públic.

Requisits

Igual que esmentem en el domini anterior, la institució interessada a registrar un domini .gob.mx ha de presentar una sèrie de requisits per a confirmar que realment sigui una institució governamental establerta a Mèxic com:

  •  
  • Còpia d'una identificació oficial del representant legal que ferm la carta.

Qui pot registrar Dominis .edu.mx?

Ja esmentem els qui poden registrar aquest domini, però ara et direm específicament les institucions que entren en aquesta rúbrica:

  • Institucions d'Educació que comptin amb un registre davant al SEP o es trobin incorporades a alguna Universitat reconeguda per l'estat mexicà.
  • Escoles de Capacitació Laboral o Educació tècnica acreditades per alguna Oficina competent del govern de Mèxic.
  • Institucions dedicades a l'Educació preescolar que comptin amb un registre davant la SEP o es trobin incorporades a alguna Universitat reconeguda per l'estat mexicà.
  • Institucions dedicades a la recerca que comptin amb el registre davant el CONACYT.

Per a portar acabo aquest registre és necessària una sèrie de requisits, amb els quals es confirmarà que realment el sol·licitant sigui una institució educativa acreditada dins del país.

Quins són els requisits?

  1. Carta signada únicament pel Director o representant legal que s'esmenti en la validesa oficial a enviar. En cas de no estar esmentat, serà necessari enviar el nomenament que l'acrediti com a Director o Representant legal actual.
  2. Còpia del Registre davant la SEP o còpia del periòdic o diari oficial que l'acrediti d'acord amb el cas específic; o si escau, còpia del registre davant el CONACYT.
  3. Còpia d'una identificació oficial del representant legal que ferm la carta.

Com recuperar un domini reservat o tancat?

Això succeeix en els canvis d'administració, quan arriba un nou titular en la institució educativa o organisme governamental.

Si és el cas que s'ha perdut contacte amb els responsables de l'anterior administració, el nou titular té tot el dret de recuperar el domini que ja està posicionat en la societat.

Per a la seva recuperació serà necessari presentar la documentació que acrediti als nous responsables davant els registrar corresponent, nosaltres estem capacitats i hem recuperat dominis .edu.mx i gob.mx.

Estem per a servir-te!

Si t'interessa més informació per a aconseguir el teu domini reservat veu:

Dominis i Webhosting